Raluca Zamfir

Co-fondator al Asociației Art Science Romania, cu experiență în comunicare și relații publice, precum și cu o activitate extinsă în zona organizațiilor non-guvernamentale. Rolul său este de a realiza strategia de comunicare și a coordona proiectele elaborate prin intermediul asociației. A colaborat cu diverse echipe, în proiecte care se adresau copiiilor și elevilor de liceu.

Irina Ionescu

Psiholog clinician, cu experiență în lucrul cu familiile și copiii (terapie și evaluare psihologică), în  practica privată, în cadrul asociației “Împreuna pas cu pas”, a cărei vicepreședinte este.

A realizat numeroase proiecte educaționale și a lucrat cu grupuri de dezvoltare personală pentru copii. Irina elaborareză conținutul cursurilor și coordoneaza direcția teoretică a seminariilor Changing Minds Today.

Raluca Diana Lechințeanu

Co-fondator al Art Science Romania, este responsabilă pentru direcția creativă a Asociației. Coordonează realizarea și desfășurarea cursurilor Changing Minds Today. De asemenea, este inițiator al colaborării dintre Asociație și profesori ai Insititutului de Fizică Atomică Măgurele.

Elena Ionescu

Co-fondator al Art Science Romania. Cu background în relații publice și comunicare, Elena are experiență în domeniul marketingului și practică pedagogică realizată în mediul liceal. Este responsabilă de elaborarea cursurilor și serviciilor PR.