Al doilea tip de curs propus de asociație este cursul de gândire flexibilă pentru elevii din clasele a IX-a și a X-a. Realizat în manieră similară, în colaborare cu psihologii platformei Changing Minds Today, cursul vine în întâmpinarea nevoilor adolescenților, îi ajută să-și  înțeleagă tipurile de creativitate și să-și maximizeze potențialul.

Structura cursului are 5 ședințe de-a lungul cărora aplicăm teste psihologice acreditate, alături de activități interactive și un suport teoretic care permite dezvoltarea gândirii flexibile.

Scopul programului este acela de a dezvolta abilități de inovare, îmbunătățirea performanțelor școlare, dar și dezvoltarea potențialului creativ și logico-matematic. Alte beneficii includ: încurajarea lucrului în echipă și a capacității de improvizare,  dezvoltarea abilității de adaptare la noi situații și de a face față la noi informații atât în școală cât și în viața personală, ancorarea de idei ce vor contribui la soluționarea problemelor și proiectelor antreprenoriale ale viitorului.

photo-1465143192652-61c44e8449bdphoto-1416677357736-79cd2bce22c5Slide 8 varianta 1